BALIKESİR / BURHANİYE - Gazi İlkokulu

Gazi İlkokulu

Adres
MAHKEME MAH. SANAYİ CAD. BURHANIYE GAZI ILKOKULU BLOK NO: 42 BURHANİYE / BALIKESİR
Vizyon
• OKULUN VİZYONU: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda vatanı,milleti ve insanlık için problem olan değil;çözüm üreten öğrenciler yetiştirelim. Okulumuz, çevresinin bilgi kaynağı olsun. Durumu ne olursa olsun eğitim çağına gelmiş hiç bir çocuk eğitim öğretimden mahrum bırakılmasın. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her velimiz, okulumuz ve öğrencisi için daha çok özveride bulunsun. Her veli, okulumuzda ; öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler, hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın Okulumuzda herkes bir gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
• OKULUN MİSYONU: Biz,Gazi İlköğretim Okulu olarak; Atatürk İlke ve İnkılapları Doğrultusunda,geleceğin dünyasında yer edinebilmek, ülkemizi bulunduğu konumdan daha ileri götürebilmek için eğitim ve öğretim gücünü kullanırız. Bütün Öğrencilerin; öğrenmeyi öğrenen; bilgiyi kullanan; çıkarımlarda bulunan; bunları süreç içinde davranışa dönüştürebilen; hakkını arayabilen; toplum için hoşgörü bilinci ile hareket eden; kendine güvenen ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız. Demokratik tavırlara bağlıyız.Görüş ayrılıklarını zenginlik kabul ederek okulumuzun her yönlü gelişmesi amacıyla kullanırız.Bize göre farklı düşünceler gelişmeyi sağlar.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Sabah 08:50 Giriş Öğle 12:15 Çıkış Öğle 13:10 Giriş Öğle 14:45 Çıkış