BALIKESİR / BURHANİYE - Gazi İlkokulu

Nis

Atamızın çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun!

Nis

Burhaniye 10. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri kapsamında okulumuzda yarışmalar yapılmıştır.

Yağ Satarım Bal Satarım Oyununda 2/A Sınıfımız,

Mendil Kapmaca Oyununda 3/B Sınıfımız,

Kaleli Yakantop Oyununda ise 4/A Sınıfımız birinci olmuştur.

Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor İlçe yarışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz.

Mrt

18 Mart 1915, Türk tarihinde azim, inanç ve yiğitlikle örülmüş bir destanın tarihidir. Bu destansı zaferin temelinde büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale Şehitlerimizi minnetle anmaktayız. Zaferiniz kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı başarıyla gerçekleşmiştir.

Okulumuzda Zeka Oyunları Turnuvası yapılmıştır.

Ock

Karne coşkusu ve heyecanıyla 1. Dönemin sonuna geldik.

Ock

Enerji tasarrufu hakkında bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları yapıldı.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu etkinliklerimiz 4. Gününde de çeşitli aktiviteler, oyunlar ve lezzetli paylaşımlarla devam etti.

Dönem sonu 3. gün etkinlikleri

Ock

Dönem sonu etkinliklerimiz 2. gününde de tüm sınıflarımızın katılımıyla devam etti.

Özel Eğitim sınıflarımız Waffle yapımı etkinliği,

2/A sınıfımız Hitabet Yarışması,

2/B sınıfımız Hacivat ve Karagöz Oyunu etkinliği,

4/A sınıfımız Zeka Oyunları Mangala Etkinliği,

3/B sınıfımız Sandviç Yapımı ve OrigamiEtkinliği,

Hafif Düzey Otizm B sınıfı ' Aynada Ne Var?' Etkinliği

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyetlerimiz pek çok oyun ve etkinliklerle devam etmektedir. İlk gün etkinliklerimiz;

1/B Sınıfı Bezirganbaşı Oyunu,

Hafif Düzey Özel Eğitim Sınıfı Görsel Algı ve Dikkat Oyunu,

3/B Sınıfı Bilgi Yarışması,

Hafif Düzey Otizm Özel Eğitim B Sınıfı Spor Saati Parkur Etkinliği,

Ağır Orta Düzey Otizm Özel Eğitim Sınıfı Görsel ve Fiziksel Algı Oyunu,

Anasınıfı B 'Neyim Ben?' Oyunu

2/B Sınıfı Bilgi Yarışması

Ock

Kuzey Irak'ta yitirdiğimiz Mehmetçiklerimiz için bayrak töreninde saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı'mızı okuduk.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası etkinliklerimiz gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili program yapıldı, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekildi ve farkındalık oluşturuldu. Engeller aslında engel değildir!

Ara

Sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız için trafik kuralları ve trafikte dikkat edilmesi gerekenlerler ile ilgili bir seminer programı yapılmıştır.