BALIKESİR / BURHANİYE - Gazi İlkokulu

Ara

Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Vefatının 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ' ü saygı, minnet ve rahmetle andık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamalarında emeği geçen tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun!

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 27.10.2023 Cuma günü saat 15.00 da okulumuzda yapılacaktır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında İlçemizde gerçekleştirilecek etkinlikler, sportif faaliyetler ve yarışmaların tarihleri yayınlanmıştır.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitlerimizi Anma Programı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim haftası şiirler ve şarkılarla kutlandı.

Eyl

Okulumuza yeni başlayan anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz uyum haftasında öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluştu.